Sveriges nöjdaste kunder inom installation av ventilerade golv?

30 juni 2023

UAMS AB, som driver Ventilerade Golv Uppsala, är ett erfaret saneringsföretag som specialiserar sig på att åtgärda mögelproblem, fuktskador och installation av ventilerade golv. Med sin pålitliga service och nöjda kunder har de blivit utnämnda till "Rekommenderat Företag" av Reco för andra året i rad.

Mögel och fukt kan utgöra allvarliga hot mot både byggnaders struktur och människors hälsa. UAMS har dedikerat sig åt att erbjuda högkvalitativa saneringstjänster för att identifiera, avlägsna och förebygga mögel- och fuktskador. Deras team av kvalificerade experter har omfattande kunskap och erfarenhet för att effektivt hantera dessa utmaningar.

Förutom mögelsanering och hantering av fuktskador erbjuder UAMS också installation av ventilerade golv. Ventilerade golvsystem är en effektiv lösning för att minska fuktighet och förbättra inomhusluftkvaliteten. Med hjälp av avancerade tekniker och material kan UAMS installera ventilerade golv som främjar god ventilation och minskar risken för mögeltillväxt.

UAMS är stolta över att ha fått erkännande från sina kunder och blivit utsedda till "Rekommenderat Företag" av Reco för andra året i rad. Detta vittnar om deras förmåga att leverera enastående service och tillfredsställande resultat som överträffar kundernas förväntningar.

Det är ett erkännande av vårt engagemang för att erbjuda våra kunder högkvalitativa lösningar och skapa en hälsosam inomhusmiljö. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa våra kunder att lösa deras mögel- och fuktrelaterade problem på bästa möjliga sätt.

Med sin långvariga erfarenhet och framstående rykte är UAMS AB den pålitliga partnern när det gäller att hantera mögelproblem, fuktskador och installation av ventilerade golv. De strävar efter att skapa skräddarsydda lösningar som passar varje kunds specifika behov och arbetar kontinuerligt för att leverera högkvalitativ service.

För mer information om UAMS AB och deras saneringstjänster för mögelproblem, fuktskador och ventilerade golv, besök deras hemsida på www.uams.se.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

RING OSS

0200-77 55 77
crossmenu